Diada de la Rumba Barcelona 2015

By MUSICA, Noticies Musicals
nov. 11

Diada de la Rumba Barcelona 2015

Resultado de imagen de diada de la rumba 2015La Diada de la Rumba és la mostra més important de rumba catalana i cada any reuneix els principals representants socials i artístics d’aquesta música, tot posant els seus coneixements i experiència a l’abast de tothom. Es tracta d’un esdeveniment singular, amb pocs anàlegs en d’altres escenes musicals del país, que es presenta com el “portes obertes” anual de la rumba catalana. Per això s’ha convertit en una cita de referència per a l’escena i, cada cop més, per al món cultural català.

La iniciativa, que es passeja per diverses ciutats catalanes, vol donar a conèixer i posar en valor la rumba catalana, una música popular que reivindica la seva vitalitat després d’un any important per al gènere: Enguany ha estat declarada Patrimoni Cultural de Catalunya i s’ha iniciat la candidatura per a ser declarada Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO

UNESCO, impulsada per FORCAT junt a La Casa Musicale de Perpinyà, l’ESMUC, la Setmana De La Rumba Catalana de Girona i el Taller de Músics.

Serà el diumenge 29 de novembre, a la Fabra i Coats de Sant Andreu, amb tallers de ball, palmes, guitarra, percussió i piano; mercadillo, animació infantil, xocolatada i la Super Rumba Jam de la tarda amb un concert d’una desena de grups, entre els quals hi serà La Màlaga, Arrels de Gràcia i Maruja Garrido.

Aquesta és la 7a edició. Des de la 1a al 2009 que es va dur a terme al CAT de Gràcia, la Diada de la Rumba s’ha mogut per la Fontana de Gràcia, el CAT i l’Apolo a Barcelona; i ha anat a Girona, Vic, Mataró, Tarragona, Granollers, Madrid i Saragossa. L’edició d’enguany passa per Girona (del 28 de setembre al 3 d’octubre), Mataró (24 d’octubre) i Vic (14 de novembre), a més de la de Barcelona (29 de novembre).

DIA:

Diumenge 29 de novembre del 2015

LLOC
Fàbrica Fabra i Coats, Sant Andreu (Carrer de Sant Adrià, 20, 08030 Barcelona)

ACTIVITATS:
Matí 10h a 14:00h – Tallers musicals, animació infantil, xocolatada, i mercadillo
Tarda 17:00h a 22:00h – Concert amb La Màlaga, Arrels de Gràcia, The Lito, Micu, Derrumband, Mataró Rumba All Stars, 9Son, Los Demadraos full equip, Pantanito trio, Maria Cambray, Pura Rumba, La Payoya i Maruja Garrido.

Més informació a: www.diadadelarumba.com

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »