Festival Acustica 2016: La BSO del nostre país

Festival Acustica 2016: La BSO del nostre país
By MUSICA, Noticies Musicals
ag. 29

Festival Acustica 2016: La BSO del nostre país

L’Acústica de Figueres celebra 15 anys amb l’espectacle “La banda sonora del nostre país”, un gran homenatge als artistes que formen part de la BSO del nostre país dels darrers quinze anys, que són els mateixos que han fet gran el festival gràcies a les seves actuacions a Figueres des de la primera edició.

Si a la desena edició, l’Acústica va voler musicar poemes de Salvador Dalí, en aquesta ocasió tan especial ha volgut reunir en el mateix escenari tot un dream team de la música catalana. I a més, ha volgut celebrar-ho al carrer, que és on tot va començar, a l’emblemàtic escenari principal, al bell mig de la Rambla, que és l’espai que pot acollir a un nombre de públic més nombrós.

L’espectacle és gratuït i tindrà lloc aquest divendres 2 de setembre a les 23h a la Rambla, l’escenari principal de l’Acústica


Els responsables de la direcció musical són Valen Nieto i Josep Thió, el duet responsable de la producció de Cercles, el darrer disc dels Sopa de Cabra.

L’espectacle combinarà l’actuació d’un bon nombre d’artistes que actuaran acompanyats d’una banda base de músics catalans de primera línia, combinats amb les actuacions de Sopa de Cabra, Mishima i Elefantes.

Durant noranta minuts, cada artista o grup interpretarà una o dues cançons i que han estat triades entre les més populars del seu repertori, ja que la intenció és aconseguir una autèntica marea de públic que canti les cançons més icòniques dels darrers quinze anys.

Repertori

 • Joan Dausà, interpretarà el seu popular “Jo Mai Mai”, una de les cançons més populars dels darrers temps. 
 • Sanjosex delectarà tothom amb “Temps o Rellotge” una de les cançons més boniques de la seva discografia. 
 • Ernest Crusats de La Iaia interpretarà “Declaració de Principis”. 
 • Per altra banda, Mazoni, un dels responsables del boom de bandes alternatives en català, posarà la Rambla potes amunt amb “Ailodiu”, la cançó que ha revolucionat Cites la sèrie de TV3. 
 • Quimi Portet, l’astre intercomarcal i bon amic del festival cantarà “Homes i Dones del Cap Dret”. 
 • Dolo Beltrán la líder i cantant de Pastora, posarà a tothom a ballar amb el seu popular “Lola”.
 • Els Catarres, una de les apostes del festival convertits en un dels grups de referència del país, faran que tothom salti amb “En Peu de Guerra” i sorprendran amb una versió d’Antònia Font del popular tema “Alegria”. 
 • Elefantes, la banda liderada per Shuarma, interpretarà la seva popular “Azul” i un dels seus darrers èxits “Te Quiero”. 
 • Albert Pla, que va celebrar majestuosament els seus 25 anys de carrera a l’Acústica, que aquesta vegada delectarà tothom amb “El Lado Más Bestia de la Vida” i “Bona Nit” (Juerga Catalana). 
 • El líder d’Els Pets, Lluís Gavaldà no podia faltar en aquest espectacle, i se’l podrà veure cantant “l’Àrea Petita” i la imprescindible “Bon Dia”. 
 • Mishima, banda indispensable d’aquests darrers 15 anys interpretaran dos dels seus hits: “Un tros de Fang” i “L’última Ressaca”. 
 • Sopa de Cabra, clàssics indiscutibles del nostre país, faran que la Rambla embogeixi amb el seu darrer èxit “Cercles” i una de les cançons més populars dels darrers temps: “Camins”.

La cirereta de l’espectacle seran algunes col·laboracions i sorpreses que el públic assistent viurà en primícia.

Més informació i venda d’entrades, dels espectacles al Teatre Jardí de Figueres, a Festival Acustica

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »