Ja està disponible Estacions son Cançons de VerdCel

By MUSICA, Noticies Musicals
març 17

Ja està disponible Estacions son Cançons de VerdCel

Estacions de l’any com cicles oberts a la vida, estacions d’un trajecte que disposa les vies per circular alhora que avança. Un sojorn al camí per posar en valor cançons fetes, on el cercle es torna a tancar i dóna impuls per mirar endavant.

Amb Estacions són cançons, l’alcoiàVerdCel clou una primera etapa, fent balanç de la feina realitzada amb un disc recopilatori. Una obra disponible en format digital, i descarregable gratuïtament, ja disponible a web de l’artista.

Una compilació de quatre àlbums d’estudi amb material propi, PaisViatge, Sàmara, Els dies del Saurí i Argilaga, coincidint amb els deu anys de la publicació del primer. Un treball que lliga i posa en relleu totes les connexions d’una obra constituïda per discos unitaris, amb entitat pròpia, entesos com un tot conceptual i no una col·lecció de cançons. Obres polièdriques, on la música s’ha complementat amb còmics, il·lustracions i creacions audiovisuals.

Per sobre d’acostaments al pop més independent, al folk més despullat o al rock més contundent, per damunt de sonoritats més orgàniques o electròniques, elèctriques o acústiques, Estacions són cançons mostra els dos braços artístics que abasta VerdCel, l’autor i l’intèrpret, posant èmfasi en el primer. En el VerdCel autor de cançons i d’un univers propi, arrelat al present i la tradició, compromès amb el nostre temps i el nostre poble.

Un recopilatori equilibrat, de 12 peces, 3 per cada disc, i 4 videoclips inèdits, realitzats expressament per diferents creadors audiovisuals. De moment, s’han estrenat “La font i l’excursionista” (PaisViatge), obra de Túbal Perales, un dels realitzadors valencians més sol·licitats i “Riu Força” (Sàmara), de Juan Miguel Morales, fotògraf de reconeguda trajectòria en el món de la cançó. El 23 i el 30 de març s’estrenaran dos clips més d’aquest disc.

Estacions són cançons és un nou pas en el camí d’Alfons Olmo amb VerdCel. Un àlbum digital que ve reforçat amb un nou espectacle enèrgic, amb banda elèctrica i projeccions al més pur estil VerdCel. L’estrena del directe serà el proper 3 d’abril, a les 19 hores, al C.A.T. de Gràcia en el marc del BarnaSants.

Finalment, el 33 estrenarà el proper dijous 24 de març la pel·lícula documental ‘Trajecte. La distància no és frontera’, on es traça un recorregut per la història musical de VerdCel i compta amb les intervencions de RaimonXavi SarriàMiquel GilCesk Freixas,  l’activista cultural Pere Camps, els periodistes Vicent PartalNúria Cadenes Roger Palà entre d’altres. 

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »